Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Tatarák

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Erika

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Tatarák ingredience:

800g falešné svíčkové, 2 vejce, 1 velká cibule, 1 lžička mletého pepře, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička mleté pálivé papriky, 1 lžička kari koření, 1/2 lžičky drceného kmínu, 1/2 lžičky soli, 1 lžíce ostrého kečupu, 1lžíce worcesterské omáčky

Tatarák postup:

Maso omyjeme a odblaníme, na masovém strojku 2x umeleme na jemno. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, syrová vejce, sůl, kečup, worcester a všechno koření. Vše důkladně promícháme. Podáváme s topinkami.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Tatarák"

Stav hlasování: 2.1/5 (55 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Tatarák ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Hovězí maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci