Tatarák
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Erika
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 512×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tatarák ingredience:
800g falešné svíčkové, 2 vejce, 1 velká cibule, 1 lžička mletého pepře, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička mleté pálivé papriky, 1 lžička kari koření, 1/2 lžičky drceného kmínu, 1/2 lžičky soli, 1 lžíce ostrého kečupu, 1lžíce worcesterské omáčky
Tatarák postup:
Maso omyjeme a odblaníme, na masovém strojku 2x umeleme na jemno. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, syrová vejce, sůl, kečup, worcester a všechno koření. Vše důkladně promícháme. Podáváme s topinkami.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Tatarák"
Zkuste také
Reklama