Svíčkové medailonky s bylinkami
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 392×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Svíčkové medailonky s bylinkami ingredience:
řezy z hovězí svíčkové (asi po 50 - 60g)
čerstvé bylinky nadrobno nasekané (bazalka, petrželka, pažitka, tymián, libeček, ...) - asi 1 lžíce
2 lžíce másla
trocha hladké mouky
mletý pepř
sůl
olej na smažení
Svíčkové medailonky s bylinkami postup:
Řezy ze svířkové lehce naklepeme rukou, osolíme, opepříme a poprášíme trochou mouky. Na oleji je z obou stran prudce orestujeme. Poté přidáme máslo, nadrobno nasekané bylinky a na mírném ohni dohotovíme. Pokud nemáme čerstvé bylinky, můžeme použít sušené, ale v menším množství (asi 1 lžička). Jako přílohu můžeme podávat např. vařené brambory.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Svíčkové medailonky s bylinkami"
Zkuste také
Reklama