Štika dušená na hořčici
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 219×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Štika dušená na hořčici ingredience:
750 g ryby, 100g másla, sůl, 50g hořčice, 50g cibule, 30g hladké mouky, 20g nastrouhaného křenu, citrón
Štika dušená na hořčici postup:
Rybu nakrájíme na porce a posolíme, potřeme hořčicí, zakapeme citrónem a necháme proležet. Pak ji opečeme po obou stranách na másle, podlijeme a asi 10 minut dusíme. Dušenou rybu vyndáme a sypeme nastrouhanou cibulí a křenem. Šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vodou a povaříme. Přelijeme přes ryby.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Štika dušená na hořčici"
Zkuste také
Reklama