Domácí kečup
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: JuicePresso
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 20 914×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Domácí kečup ingredience:
3 rajčata, 1 cibule, 4 lžičky octa, 3 lžičky medu, 1 lžička škrobu, sůl dle chuti, 1 bobkový list
Domácí kečup postup:
Pro přípravu kečupu budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso.1. Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do JuicePressa.
2. Smíchejte jednu lžíci připravené šťávy se škrobem.
3. Vařte zbývající šťávu s bobkovým listem.
4. Jakmile šťáva zhoustne, přidejte med, ocet a sůl dle chuti.
5. Jakmile se začne směs vařit, přidejte připravenou směs se škrobem a vypněte zdroj tepla.
6. Vyjměte bobkový list, přelijte hotový kečup do lahviček a dejte do chladu.
Hotový kečup by měl ležet alespoň měsíc v ledničce.
Zdroj: www.JuicePresso.cz
Fotografie
Ohodnoťte recept "Domácí kečup"
Zkuste také
Reklama