Steak z tuňáka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Alice
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 80 968×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Steak z tuňáka ingredience:
2 silnější plátky tuňáka
sůl
pepř
1 limetka
olivový olej
Steak z tuňáka postup:
Limetku důkladně opláchneme, kůru nastrouháme a z limetky vymačkáme šťávu. Dáme do mísy, přidáme olivový olej a šťávu z limetky. Tuňáka osolíme, opepříme z obou stran a necháme v marinádě odležet v chladu. Asi po 2 hodinách pečeme na rozpálené pánvi z obou stran (cca 3 minuty z každé strany-záleží na tloušťce).Fotografie
Ohodnoťte recept "Steak z tuňáka"
Zkuste také
Reklama