Šťavnatý králík
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: petra
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 354×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Šťavnatý králík ingredience:
1 králík
300g bůčku
sůl
1 cibule
drcený kmín
dva stroužky česneku
Šťavnatý králík postup:
Bůček nakrájíme na plátky, které poklademe na dno pekáčku a okmínujeme, na bůček položíme králíka. Česnek utřeme se solí a pomažeme králíka. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, podlijeme trochou vody a dusíme v troubě pod pokličkou do měkka. Při dušení králíka podléváme vodou, občas přelijeme vypečenou šťávou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Šťavnatý králík"
Zkuste také
Reklama