Šťavnaté kuřecí plátky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Lena
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 727×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Šťavnaté kuřecí plátky ingredience:
* 500 g kuřecích prsou,
* sůl, pepř,
* 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann’s,
* 2 stroužky česneku,
* hladká mouka na obalení,
* 4 lžíce oleje na smažení
Šťavnaté kuřecí plátky postup:
1. Kuřecí prsa nakrájejte na 2 cm silné plátky.Osolte a opepřete.
2. Promíchejte maso s tatarskou omáčkou Hellmann’s a s prolisovaným česnekem. Můžete jej dát na 30 minut do lednice. Maso bude křehčí a šťavnatější.
3. Rozehřejte pánev s olejem. Plátky kuřete zlehka obalte z obou stran v mouce a osmažte z obou stran dozlatova (cca 3 minuty z každé strany).
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Šťavnaté kuřecí plátky"
Zkuste také
Reklama