Selské nudle
Zařazeno v kategorii: Recepty - Těstoviny, noky > Těstoviny
Autor: Danda
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 041×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Selské nudle ingredience:
Široké nudle, zbytek vařeného uzeného masa nebo uzená rolka - je důležité, aby maso bylo libové a bylo ho dost, čerstvé papriky, žampiony, tekutá šlehačka, 1 vejce, cibule, česnek, olej, sůl, bazalka, sýr podle chuti, výborná je Mozzarella.
Selské nudle postup:
Na oleji zpěníme cibuli na kostičky, přidáme nakrájené žampiony, papriky a třený česnek, trochu osolíme a smažíme, dokud nejsou papriky poloměkké. Nudle uvaříme "al dente", do scezených a horkých vmícháme tekutou šlehačku s rozkvedlaným vejcem a bazalkou. Na talíři na porci těstovin nalijeme zeleninovou směs a posypeme mletým nebo na hodně malé kostičky nakrájeným uzeným masem. Můžeme posypat sýrem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Selské nudle"
Zkuste také
Reklama