Saratosa
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 736×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Saratosa ingredience:
4 porce rybího filé, 4 lžíce citronocvé šťávy, 2 lžíce oleje, 1 nadrobno nasekaná cibule, 1/2 lžičky nasekaného kopru, sůl, pepř
Saratosa postup:
Smícháme citronovou šťávu, jednu lžíci oleje, cibuli, kopr, sůl a pepř. Směsí potřeme plátky filé a necháme 15 minut odležet. Zbylý olej rozehřejeme na pánvi, přidáme filé. Opékáme po obou stranách tak dlouho, až je ryba hotová, během pečení potíráme citronovou šťávou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Saratosa"
Zkuste také
Reklama