Rybí filety v jogurtu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Honza
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 138×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí filety v jogurtu ingredience:
500 g rybích filet v oleji (sleď)
500 g bílého jogurtu
1 velá cibule
kopr, bílý pepř, sůl
Brusinkový kompot
Tmavý toustový chléb
Bílé víno
Rybí filety v jogurtu postup:
Jogurt, drobně nakrájenou cibuli, kopr, pepř a sůl smícháme a necháme vychladit. Rybí filety svineme vidličkou a zajistíme párátkem. Svitky vložíme do připravené omáčky a navrchu ozdobíme brusinkovým kompotem.Zapíjíme bílým vínem a jako přílohu podáváme opečený toustový chléb.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rybí filety v jogurtu"
Zkuste také
Reklama