Rybí filé zapečené s kečupem a houbami
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 149×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí filé zapečené s kečupem a houbami ingredience:
750g rybího filé, sůl, pepř, 100g kečupu, 150g žampionů, 1 paprika, 1 stroužek česneku, 100g cibule, 1/2 citronu, 100g másla, 20g strouhanky, 20g nastrouhaného sýra
Rybí filé zapečené s kečupem a houbami postup:
Rybí filé nakrájíme na porce, opečeme je po obou stranách na tuku a naskládáme do zapékací mísy. Na zbylém tuku osmažíme kolečka nakrájené cibule, přidáme oloupané, na plátky nakrájené žampiony, zakapeme je citrónem a dusíme je. Přidáme jednu papriku nakrájenou na nudličky a nakrájený česnek. Když paprika změkne, rozředíme směs kečupem. Touto směsí pokryjeme plátky filé, trochu je podlijeme a zapečeme asi 20 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rybí filé zapečené s kečupem a houbami"
Zkuste také
Reklama