HOVĚZÍ PUPEK S HOUBOVÝM RAGÚ
Zařazeno v kategorii: Recepty - Grilování
Autor: Havas
před osmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 643×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
HOVĚZÍ PUPEK S HOUBOVÝM RAGÚ ingredience:
Pro 4 porce budete potřebovat:
600g flank nebo hanger steaku
300g mražených hub hřibovitých
250 ml smetany 33%
150g másla
1 šalotka
2 stroužky česneku
2 lžíce dijonské hořčice
8 plátků toastového chleba
1 citron
Koření:
Vitana mlýnek Italské bylinky
Vitana mlýnek Himalájská sůl
Vitana mlýnek 4 pepře
Houbové Koření
Steak 7 pepřů (bez soli)
HOVĚZÍ PUPEK S HOUBOVÝM RAGÚ postup:
Houby povaříme ve smetaně s máslem, česnekem a šalotkou, osolíme, přidáme houbové koření, citronovou šťávu a necháme zredukovat do husté omáčky.Bylinky, koření, hořčici, česnek, olej, máslo, sůl a pepř rozsekáme v robotu na hrubou kaši. Plátky toastového chleba potřeme hořčicí a bylinkovou směsí a necháme zapéct.
Maso z obou stran opečeme na grilu do stupně propečení dle libosti, poté necháme minimálně 5 minut odpočinout na teple. Do šťávy z masa dáme zbytek pasty a máslo. Maso nakrájíme na plátky, omočíme ho v této šťávě a podáváme na plátcích opečeného pečiva přelité omáčkou.
Fotografie
Ohodnoťte recept "HOVĚZÍ PUPEK S HOUBOVÝM RAGÚ"
Zkuste také
Reklama