Rybí filé na sladkokyselo
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Vlasta
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 667×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí filé na sladkokyselo ingredience:
4 rybí filé
2 mrkve
1 cibule
hrst sterilovaného hrášku
1 rajčatový protlak
sojová omáčka
ocet
sůl, pepř, cukr
olivový olej
Rybí filé na sladkokyselo postup:
Filé nakrájíme na kousky. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na proužky.Na oleji zpěníme cibuli, přidáme filé, mrkev a hrášek. Krátce orestujeme. Zakapeme sojovou omáčkou a trochou octa. Pak přidáme protlak, trošku podlijeme a vaříme do měkka. Hotovou směs osolíme, opepříme a trošku přisladíme.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rybí filé na sladkokyselo"
Zkuste také
Reklama