Rajčata plněná brynzou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 956×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rajčata plněná brynzou ingredience:
8 velkých rajčat, 400 gramů brynzy, 2 stroužky česneku, několik lžic strouhanky, 1 lžička másla, 1 lžíce oleje, 1 lžička nasekané bazalky, 1 lžička nasekané petrželky, sůl, pepř
Rajčata plněná brynzou postup:
Rajčata umyjeme, seřízneme vršky a vydlabeme dužinu. Posypeme je solí a pepřem. Česnek nasekáme, utřeme s trouchou soli, promícháme s bryndzou, nakrájenými na drobné kostičky vršky rajčat, strouhankou a bylinkami. Naplníme rajčata a uložíme je ve vymazaném máslem pekáči. Pokapeme olejem a šťávou z přetřené vydlabané dužiny. Zapékáme 20 minut při teplotě 200 stupňů.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rajčata plněná brynzou"
Zkuste také
Reklama