Polévka z jaternice
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 236×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Polévka z jaternice ingredience:
2 jaternice, 1 1/4l vody, sůl, 100g kořenové zeleniny, kousek kostky masoxu, 1 žemle, 10g másla
Polévka z jaternice postup:
Obsah jaternic vytlačíme, zalijeme osolenou vodou a rozmícháme. Přidáme jemně nastrouhanou zeleninu a několik minut povaříme. Nakonec ochutíme masoxem a podáváme s kostkami osmažené žemle.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Polévka z jaternice"
Zkuste také
Reklama