Polévka s vepřovým masem, nakládaným v česneku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Dominika
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 904×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Polévka s vepřovým masem, nakládaným v česneku ingredience:
4 porce vepřové krkovičky vcelku, 4 stroužky česneku, polévková zelenina, sůl, bobkový list, 2 kuličky nového koření, mletý pepř
Polévka s vepřovým masem, nakládaným v česneku postup:
Do vepřové krkovičky utvoříme nožem otvor a vtlačíme do něj 3 rozetřené stroužky česneku se solí. Uvaříme nálev (voda, pepř, nové koření, bobkový list, česnek). Maso dáme do hrnce a zalijeme vychladlým nálevem (musí být ponořené). Přikryjeme a necháme uležet v ledničce přes den. Pak maso vyjmeme, nálev vylijeme. Maso vaříme ve vroucí osolené vodě s polévkovou zeleninou. Polévka je výborná, přidávají se do ní ještě brambory a zelí.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Polévka s vepřovým masem, nakládaným v česneku"
Zkuste také
Reklama