Plněný pstruh žampiony
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Jiřík
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 664×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plněný pstruh žampiony ingredience:
2 očištěné a vykuchané pstruhy
olivový olej
sůl, pepř, citronová šťáva
hladká mouka
lžička mleté sladké papriky
100g nakrájených žampionů
2dl bílého vína
1 cibule
Plněný pstruh žampiony postup:
Pstruhy osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou.Na cibuli podusíme žampiony do měkka. Necháme trochu vychladnout. Pak touto směsí naplníme pstruhy, spíchneme párátkem. Pstruhy obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a na oleji z obou stran prudce opečeme. Přilijeme víno a dusíme doměkka.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Plněný pstruh žampiony"
Zkuste také
Reklama