Plněná vepřová kapsa
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 31 579×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plněná vepřová kapsa ingredience:
600g vepřového masa
2 sterilované okurky
hrst petrželky
7 plátků goudy
2 lžíce oleje
1 lžíce másla
1/8l bílého vína
1 bobkový list
plnotučná hořčice
sůl
3 lžíce kysané smetany
Plněná vepřová kapsa postup:
Maso omyjeme, osušíme a nařízneme do něj kapsu a uvnitř potřeme hořčicí.Okurky nakrájíme na plátky a dáme do kapsy, přidáme petrželku a plátky goudy. Zašijeme a osolíme.Olej rozehřejeme a maso na něm ze všech stran opečeme. Olej slijeme, pod maso dáme máslo a pečeme do měkka. Hotové maso vyjmeme, do výpeku přidáme víno a bobkový list, omáčku povaříme, pak přidáme smetanu a necháme přejít varem. Odstraníme bobkový list. Na talíři maso přeléváme omáčkou.Fotografie
Ohodnoťte recept "Plněná vepřová kapsa"
Zkuste také
Reklama