Pilaf s mletým masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 303×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pilaf s mletým masem ingredience:
1 hrnek rýže, 600 g mletého masa, sůl, mletý pepř, 1 cibule, 2 lžíce rajského protlaku, 100 ml bílého vína, 1 lžička oregana, 3 lžíce olivového oleje, hrstka strouhaného sýra
Pilaf s mletým masem postup:
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme maso a za stálého míchání opečeme do zhnědnutí.Osolíme, okořeníme pepřem a oreganem, vmícháme protlak a podlijeme vínem. Pod pokličkou dusíme doměkka.
Rýži připravíme podle svých zvyklostí.
Na talíř naservírujeme kopeček rýže a přelijeme masovou omáčkou. Posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme lístky čerstvého oregana.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pilaf s mletým masem"
Zkuste také
Reklama