Pikantní filé
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Kamila
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 943×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní filé ingredience:
600g rybího filé
100g másla
100g hub
1 lžička solamylu
100g tvrdého sýra
100ml smetany ke šlehání
špetka soli
špetka pepře
sladká paprika
lžíce kečupu
Pikantní filé postup:
Plátky filé osolíme a opepříme, lehce poprášíme paprikou a solamylem. Pak je opečeme na polovině másla. Houby drobně nakrájíme a podusíme ve zbylém másle a přidáme filé. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali kečup, a krátce podusíme pod poklicí. Nakonec vše posypeme strouhaným sýrem, počkáme, až se rozteče a podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní filé"
Zkuste také
Reklama