Perlička na zámecký způsob
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 10 417×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Perlička na zámecký způsob ingredience:
1 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 60 g anglické slaniny, 3 menší cibule, 1 perlička, sůl, 1 lžíce koření divočina, 120g žampionů, 120g hroznového vína, 50g rozinek, 100ml dezertního vína
Perlička na zámecký způsob postup:
Na směsi oleje, másla a nakrájené slaniny osmahneme na klínky nakrájenou cibuli. Přidáme rozčtvrcenou perličku, osmahneme, osolíme, okořeníme, trochu podlijeme a za občasného podlévání dusíme téměř doměkkal. Přidáme nakrájené žampiony, rozpůlené hrozny zbaveného zrníček a rozinky, které jsme předem nechali nabobtnat ve víně, a krátce podusíme. Podáváme s lehce opečenoými plátky bílé veky.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Perlička na zámecký způsob"
Zkuste také
Reklama