Dnes je Sobota 19.4.2025 a svátek má Rostislav | V databázi máme 4 808 receptů


Pečený králík na bílém víně

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: 01CedaH.

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Pečený králík na bílém víně ingredience:

1 králík

Marináda:
1dl oleje
1dl vody
2dl bílého vína
2 lžíce hořčice
1 nakrájená cibule
3 prolisované stroužky česneku
koření na drůbež
sůl




Pečený králík na bílém víně postup:

Suroviny na marinádu pořádně promícháme.
Králíka dáme do pekáčku a nalijeme na něj marinádu. Přikryjeme a marinujeme (nejlépe přes noc).
Pak dáme do vyhřáté trouby (i s marinádou) a pečeme v předehřáté troubě asi při 200C asi 50 minut, pak sundáme pokličku a necháme udělat kůrku. Králíka během pečení přeléváme marinádou a vypeklou šťávou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Pečený králík na bílém víně"

Stav hlasování: 1.8/5 (44 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Pečený králík na bílém víně ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Drůbež

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři: