Pečený králík na bílém víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: 01CedaH.
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 770×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečený králík na bílém víně ingredience:
1 králík
Marináda:
1dl oleje
1dl vody
2dl bílého vína
2 lžíce hořčice
1 nakrájená cibule
3 prolisované stroužky česneku
koření na drůbež
sůl
Pečený králík na bílém víně postup:
Suroviny na marinádu pořádně promícháme.Králíka dáme do pekáčku a nalijeme na něj marinádu. Přikryjeme a marinujeme (nejlépe přes noc).
Pak dáme do vyhřáté trouby (i s marinádou) a pečeme v předehřáté troubě asi při 200C asi 50 minut, pak sundáme pokličku a necháme udělat kůrku. Králíka během pečení přeléváme marinádou a vypeklou šťávou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pečený králík na bílém víně"
Zkuste také
Reklama