Kapr na pórku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 433×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kapr na pórku ingredience:
1kg očištěného kapra, sůl, zázvor, 4 lžíce másla, 400g očištěného pórku, cibule, 1dl bílého vína, 3 lžíce vody
Kapr na pórku postup:
Očištěného kapra podélně rozkrojíme a poloviny oboustraně osolíme. Do kůže nařežeme příčně zářezy, do nicj nasypeme mletá zázvor. Na másle podusíme očištěný a nasekaný pórek a cibuli, až zesklovatí, položíme na ní rybu a 15 minut dusíme. Pak podlijeme bílým vínem a vodou a pečeme 15m minut v horké troubě.Fotografie
Ohodnoťte recept "Kapr na pórku"
Zkuste také
Reklama