Dnes je Pátek 1.11.2024 a svátek má Felix | V databázi máme 4 808 receptů


Pečená krůta s uzenářskou nádivkou

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Pečená krůta s uzenářskou nádivkou ingredience:

1 středně velká krůta, sůl, 150g anglické slaniny
Nádivka: 250g směsi mletého vepřového masa, sůl, 1 lžička mletého paštikového koření, 1 vejce, 2 llžíce smetany, 1 pikantní klobása

Pečená krůta s uzenářskou nádivkou postup:

Z mletého masa, soli, paštikového koření, rozšlehaného vejce, smetany a nadrobno nakrájené klobásy uděláme nádivku. Krůtu osolíme a nádivku vložíme pod kůži prsou. Pak dáme krůtu do pekáče, přikryjeme tenkými plátky slaniny, vložíme do středně vyhřáté trouby a zapečeme. Snížíme teplotu, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání zvolna pečeme doměkka.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Pečená krůta s uzenářskou nádivkou"

Stav hlasování: 1.7/5 (33 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Pečená krůta s uzenářskou nádivkou ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Drůbež

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci