Neapolské kotlety
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lena
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 19 207×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Neapolské kotlety ingredience:
4 vepřové kotlety,
2 lžíce olivového oleje,
1 lžíce másla,
150 g žampiónů,
1 velká cibule,
2 jablka,
4 rajčata,
1 lžička estragonu,
1 lžička bazalky, sůl a pepř,
1 balíček těstovin – MAGGI Vřetena,
1 sáček MAGGI Amore Mio Omáčky na těstoviny Sýrová-niva
Neapolské kotlety postup:
Na pánvi na oleji opečeme naklepané, osolené a opepřené kotlety. Dáme je stranou do mísy a udržujeme teplé. Potom přidáme do pánve máslo, nakrájenou cibuli, oloupaná nakrájená jablka a opečeme. Na další pánvi osmažíme na másle žampióny a estragon. Na grilu či troubě ogrilujeme rajčata.Ve slané vodě uvaříme MAGGI Vřetena scedíme je a dáme do vymazané zapékací mísy. Dle návodu připravíme MAGGI Amore Mio Omáčku na těstoviny Sýrová-niva a smícháme ji s těstovinami. Potom přidáme cibuli s jablky a kotlety, na které rozdělíme žampióny s estragonem, polijeme šťávou z pánve, obložíme ogrilovanými rajčaty, bazalkou a dáme na 15 minut zapéct do trouby.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Neapolské kotlety"
Zkuste také
Reklama