Nádivka z mletého masa s tymiánem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: Klára Mišková
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 590×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Nádivka z mletého masa s tymiánem ingredience:
500g mletého masa
2 vejce
4 vejce natvrdo
2 rohlíky namočené do mléka
sůl, pepř, česnek, tymián, kmín
1 cibule
Nádivka z mletého masa s tymiánem postup:
V míse smícháme mleté maso,na drobno nakrájenou cibuli, koření, vejce a v mléce namočené rohlíky. Pokud je hmota moc řídká, dohustíme strouhankou.Menší zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Nejprve dáme první polovinu masa, na ní rozkrojená, na tvrdo uvařená vejce a zakryjeme zbytkem masa. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180C asi 30-40 minut.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Nádivka z mletého masa s tymiánem"
Zkuste také
Reklama