Masová nádivka zapečená v bramborách
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Mleté masa
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 367×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masová nádivka zapečená v bramborách ingredience:
400g nahrubo namletého vepřového masa, 2 vejce, 1 malá cibule, 1 žemle, 4 lžíce smetany nebo mléka, sůl, pepř, špetka muškátového květu, sádlo na vymazání a strouhanka na vysypání zapékací mísy, 400 g uvařených brambor, 2 lžíce sádla
Masová nádivka zapečená v bramborách postup:
K masu přidáme vejce, nakrájenou cibuli, navlhčenou žemli, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Zapékací mísu vymažeme sádlem a vysypeme strouhankoou, rozložíme do ní polovinu brambor nakrájených na tenké plátky, na ně dáme masocou nádivku a zakryjeme zbylými bramborami. Pokapeme rozehřátým sádlem a v předehřáté troubě zvolna pečeme dozlatova.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Masová nádivka zapečená v bramborách"
Zkuste také
Reklama