Mandlové suchary
Zařazeno v kategorii: Recepty - Pečivo > Slané pečivo
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 790×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Mandlové suchary ingredience:
5 bílků
150 g hladké mouky
150 – 200 g práškového cukru
60 g mandlí
60 g oříšků
tuk na vymazání formy (srnčí hřbet)
Mandlové suchary postup:
V misce vyšleháme bílky s cukrem na tuhý sníh a potom přidáme mouku. Sekané mandle a oříšky vmícháme do sníhu. Těsto vylejeme do připravené formy a upečeme.elektrická trouba : 160 °C, teplovzdušná trouba: 140 °C, plynová trouba: stupeň 2 – 3, čas pečení: 30 – 35 minut
2. Po upečení těsto i s formou zabalíme do alobalu a odložíme.
3. Na druhý den ho vyklopíme z formy, nakrájíme na tenké plátky (1-2 mm)avysušímev troubě.
elektrická trouba: 135 °C, teplovzdušná trouba: 115 °C, plynová trouba: stupeň 1 – 2, čas pečenia: 25 – 30 minut
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Mandlové suchary"
Zkuste také
Reklama