Domácí bagetky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Pečivo > Slané pečivo
Autor: Lili
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 29 298×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Domácí bagetky ingredience:
250ml vody
60g oleje
2 lžičky soli
100g polohrubé mouky
450g hladké mouky
2lžičky cukru
25g droždí
vejce na potření
Domácí bagetky postup:
Suroviny smícháme a necháme vykynout. Vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly, ze kterých vytvarujeme bagetky. Přendáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme ještě asi 15 minut přikryté kynout. Vykynuté pomažeme rozšlehaným vejcem a dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme dozlatova.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Domácí bagetky"
Zkuste také
Reklama