Kuřecí játra s bazalkou a zeleninou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Iva
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 073×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuřecí játra s bazalkou a zeleninou ingredience:
150 g kuřecích jater
1 lžička rostlinného oleje
bazalka čerstvá
sůl, bílý pepř
250 g libovolná směs zeleniny
150g másla
Kuřecí játra s bazalkou a zeleninou postup:
Kuřecí játra opláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do misky , zasypeme bazalkou, přidáme lžičku oleje a promícháme. Necháme odstát 30 minut v chladničce.Na rozehřátou pánev vložíme bazalková játra a opékáme. Pokud je třeba, podléváme průběžně vodou nebo vývarem. Před koncem restování dochutíme solí , pepřem a podle chuti vmícháme ještě čerstvé lístky bazalky.
Podáváme se zeleninou , okořeněnou a dušenou na másle.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kuřecí játra s bazalkou a zeleninou"
Zkuste také
Reklama