Kuře Lac
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 901×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuře Lac ingredience:
1 kuře, 1/2 lžičky soli, 1 lžička solamylu, 1 vejce, 1 cibule, 1 čerstvá paprika, 1 lžíce oleje, 2 lžíce červeného vína, 2 lžíce sojové omáčky, špetka moučkového cukru, 1 lžička octa, 1 lžička panenského olivového oleje
Kuře Lac postup:
Omyté kuře zbavíme kůže, vykostíme a maso nakrájíme na nudličky. V míse je smícháme se solí, solamylem a vejcem. Na rozpáleném oleji pak masovou směs prudce orestujeme, až se nudličky přestanou slepovat. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a kapii. v míse smícháme víno se sojovou omáčkou a cukrem a nalijeme na maso.Promícháme a asi 2 minuty prudce dusíme. Nakonec vše zakapeme octem a olivovým olejem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kuře Lac"
Zkuste také
Reklama