Králičí hřbet v jogurtu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 778×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Králičí hřbet v jogurtu ingredience:
2 oddělené králičí hřbety, 300g bílého jogurtu, 1 citrón, 1 pomeranč, 4 stroužky česneku, 3 snítky čerstvého rozmarýnu, 100ml oleje, sůl, pepř
Králičí hřbet v jogurtu postup:
Do jogurtu v misce přilijeme šťávu vymačkanou z celého citrónu a pomeranče, olej, přidáme prolisovaný česnek, rozmarýn, sůl, pepř a vše promícháme. Králičí hřbety osolíme a opepříme, vložíme je do připravené marinády a necháme alespoň do druhého dne marinovat. Druhý den marinádu z králíka nesléváme, vložíme i s marinádou do pekáčku a pečeme při teplotě 200°C. Zpočátku přikryté, jakmile začne maso růžovět, dopečeme bez poklopu.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Králičí hřbet v jogurtu"
Zkuste také
Reklama