Kopřivová nádivka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Petra Kociánová
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 182×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kopřivová nádivka ingredience:
4 rohlíky (nejlépe z druhého dne)
8 vajec
hrst mladých kopřiv
150g uzeného masa nebo slaniny
sůl, pepř
petrželka, pažitka
Kopřivová nádivka postup:
Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a smícháme s rozšlehanými vejci. Kopřivy nasekáme na jemno. Přidáme uzené maso nakrájené na jemno. Dochutíme solí, pepřem. Ke konci vmícháme nasekanou petrželku a pažitku. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kopřivová nádivka"
Zkuste také
Reklama