Kapr ve vinném těstíčku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 936×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kapr ve vinném těstíčku ingredience:
4 porce kapra
sůl, mletý pepř
hladká mouka
olej na smažení
Těstíčko:
100ml bílého vína
2 vejce
sůl
polohrubá mouka
Kapr ve vinném těstíčku postup:
Porce kapra podélně nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.Takto připravené porce namáčíme do těstíčka připraveného z bílého vína, žloutků, soli, polohrubé mouky a bílků z vajec. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Kapr ve vinném těstíčku"
Zkuste také
Reklama