Kapr ve vinném těstíčku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 641×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kapr ve vinném těstíčku ingredience:
4 porce kapra, sůl, pepř, hladká mouka, olej na samžení
Těstíčko:
100ml bílého vína, 1-2 vejce, sůl, polohrubá mouka
Kapr ve vinném těstíčku postup:
Porce kapra částečně vykostíme, na hřbetě 2-3krát podélně nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Porce namáčíme do těstíčka připraveného z vína, žloutků, soli, polohrubé mouky a sněhu z bílků. Vložíme do rozehřátého oleje a zvolna smažíme dozlatova.Fotografie
Ohodnoťte recept "Kapr ve vinném těstíčku"
Zkuste také
Reklama