Jatýrka ve slanině
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Petra
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 753×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jatýrka ve slanině ingredience:
1 vanička kuřecích jater (můžou být i vepřová), plátky slaniny, sůl, pepř, vejce, mouka, strouhanka na obalení, olej na smažení
Jatýrka ve slanině postup:
Játra opláchneme, osušíme, opeříme a osolíme. Každé játro zabalíme do plátku slaniny a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme ze všech stran do zlatova. Játra jsou výborná, nejsou suchá a slanina jim dodá výbornou chuť.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jatýrka ve slanině"
Zkuste také
Reklama