Játrová omáčka k hovězímu masu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 771×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Játrová omáčka k hovězímu masu ingredience:
50g sádla, 50g cibule, 50g hladké mouky, sůl, pepř, kmín, 3/4l hovězího vývaru, 100g jater
Játrová omáčka k hovězímu masu postup:
Na tuku osmahneme pokrájenou cibuli, zasypeme moukou a umícháme růžovou jíšku. Přidáme sůl a koření, zředíme ji prochladlým vývarem, našleháme a 20 minut povaříme. Omáčku procedíme a přidáme syrová mletá játra a už je necháme 5 minut přejít varem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Játrová omáčka k hovězímu masu"
Zkuste také
Reklama