Italská specialita
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: Marko
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 144×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Italská specialita ingredience:
200g tvrdého tvarohu
2 vejce
50g nastrouhaného parmazánu
sůl, pepř
olej na smažení
Italská specialita postup:
Tvaroh rozkrojíme na 2 pláty. Na troše oleje je z obou stran opečeme. Přendáme na talíře. Na rozehřátý olej rozklepneme vejce a usmažíme 2 volská oka. Osolíme a opepříme. Každé vejce dáme na plát tvarohu. Zasypeme parmazánem a podáváme s čerstvým pečivem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Italská specialita"
Zkuste také
Reklama