Italská polévka s krůtím masem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 229×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Italská polévka s krůtím masem ingredience:
1 brokolice, 2 krůtí prsní řízky, 2 cibule, 6 stroužků česneku, 3 lžíce oleje, 2 kostky masového bujonu, 1 balíček míchané mražené zeleninové směsi, trocha italské bylinkové soli, trocha nasekané bazalky, polévkové koření, 3-4 lžíce strouhaného parmazánu
Italská polévka s krůtím masem postup:
Brokolici rozebereme na růžičky, pěkné části košťálu oloupeme a nakrájíme na kolečka. Krůtí maso nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nadrobno posekáme a zpěníme ve větším hrnci na rozehřátém oleji. Zalijeme vodou, přidáme bujonové kostky a vaříme. Přidáme mraženou zeleninu, italskou bylinkovou sůl a vaříme asi 15 minut. Nakonec přidáme brokolici a ještě 10 minut povaříme. Do hotové polévky vmícháme bazalku.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Italská polévka s krůtím masem"
Zkuste také
Reklama