Hřiby na pánvi
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 837×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hřiby na pánvi ingredience:
1 kg cerstvych hub nebo jinych lesnich hub
2 salotky
2 strouzky cesneku
4 lzice oleje
stava z 1/2 citronu
1 lzice nasekane petrzelky
mlety pepr a sul
1 bageta nebo 4 krajice chleba
Hřiby na pánvi postup:
Houby dobre ocistite.Odkrojte z nich kloboucky a nakrajejte na platky.
Nozicky nasekejte na male kousky.
Cesnek s jednu salotku oloupejte a najemno nasekejte.
Na panvi rozehrejte olej,pridejte do nej nasekane kloboucky,osolte a opekejte za staleho michani asi 5 minut na prudsim ohni ( aby nepustily vodu ).
Do panve prisypte nasekane nozicky,cesnek,druhou salotku a vsechno duste pod poklickou dalsich 10 minut.
Nakonec zakapejte podle chuti citronovou stavou,opeprete,posypte omytou,ousenou a nasekanou petrzelku a podavejte s opecenou bagetou nebo krajicem tmaveho chleba.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hřiby na pánvi"
Zkuste také
Reklama