Hovězí polévka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 6 komentářů zobrazeno 31 736×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí polévka ingredience:
hovězí žebro; půlka cibule (vcelku); 2x mrkev celá + 1x celer celý |nebo může být mražená směs pod svíčkovou| 3 str. česneku; sůl; pepř celý 6 kuliček; nové koření 5 kuliček; nudle; petržel kudrnka; kapání
Hovězí polévka postup:
Žebro + mrkev (vcelku) + celer (vcelku) + cibule + česnek + pepř + nové koření + sůl - dám do velkého hrnce a zaljeme vodou. vaříme mírně asi 2,5 - 3 hodiny. Dle potřeby doléváme horkou vodou.Zeleninu + cibuli + česnek vyjmeme a nakrájíme. Z kosti obereme maso. Vývar scedíme do jiného hrnce.
Pokud chceme použít mraženou zeleninu, teď je čas jí do vývaru vložit. JInak přidáme zeleninu + maso. Přidáme nudle a vaříme než se uvaří. Nakonec přidáme kapání a petrželku a je hotovo.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Hovězí polévka"
Zkuste také
Reklama