hovězí na pivě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 174×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
hovězí na pivě ingredience:
600 g hovězích roštěnek
40 g tuku
1 cibule
- tvrdší krajíc chleba
2 dl piva
- kmín
- mletý pepř
- sůl
hovězí na pivě postup:
Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku,přidáme naklepané,osolené a opepřené roštěnky a po obou stranách je opečeme.Pak podlejeme vývarem,nebo trochou vody a asi 30 min dusíme.Chléb nastrouháme na jemném struhadle,přidáme do piva,promícháme a vše nalijeme k masu.Dodusíme doměkka.Podle potřeby přilijeme ještě vývar,aby omáčka nebyla příliš hustá.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "hovězí na pivě"
Zkuste také
Reklama