Hovězí guláš se zelím
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: Natálie
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 896×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí guláš se zelím ingredience:
400g hovězího masa na guláš
2 cibule
100g anglické slaniny
sůl, pepř, mletá sladká paprika
300g kysaného zelí
1,5l vývaru
2 lžíce rajského protlaku
hladká mouka
Hovězí guláš se zelím postup:
Na troše oleje zpěníme nakrájené cibule a slaninu. Přidáme nakrájené maso na kusy, osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a krátce osmahneme. Přidáme protlak a trochu podlijeme vývarem. Zelí pokrájíme na menší kusy a přidáme k masu. Dolijeme vývarem a vaříme do měkka. Hotový guláš zahustíme hladkou moukou rozšlehanou v troše vody.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hovězí guláš se zelím"
Zkuste také
Reklama