hovězí guláš na divoko
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: JOSEF
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 10 486×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
hovězí guláš na divoko ingredience:
600 g hovězí kližky
60 g tuku
3 cibule
tvrdý chléb
mletá paprika
2 bobkové listy
10 kuliček nového koření
5 kuliček jalovce
mletý pepř a sůl
hovězí guláš na divoko postup:
Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku,přidáme sladkou papriku,/můžeme i přidat trochu pálivé/,zamícháme,vložíme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání je osmahneme po všech stranách.Když pustí maso štávu,přidáme koření,osolíme a dusíme pod pokličkou.Podle potřeby podlijeme vodou/ale ne mnoho/.
Když je maso měkké,vyjmeme bobkový list a koření a guláš
zahustíme strouhaným chlebem.Dobře provaříme a podáváme s
knedlíkem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "hovězí guláš na divoko"
Zkuste také
Reklama