Houbovník
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Dana
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 376×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Houbovník ingredience:
200g hub
100g uzeného masa
50g anglické slaniny
olivový olej
1 cibule
4 žemle
2 vejce
asi 60g krupice
2 dl mléka
sůl, pepř, česnek
Houbovník postup:
Žemle nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem, necháme mléko do žemle vsáknout. Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli a anglickou slaninu. Pak pokrájené houby a na kostičky nakrájené maso. Směs orestujeme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi přidáme vsáklou žemli, krupici a vejce. Osolíme, opepříme a ochutíme prolisovaným česnekem.Formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Směs nalijeme do formy a dáme péct.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Houbovník"
Zkuste také
Reklama