Francouzské bramboráky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 706×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Francouzské bramboráky ingredience:
1kg brambor, 200-250g slaniny, 1 vejce, trocha hladké mouky, zelí, houby, sůl, pepř, majoránka, česnek, cibule
Francouzské bramboráky postup:
Brambory nastrouháme na jemno, přidáme pokrájenou slaninu, civuli, zelí, houby, vejce, česnek. Zasypeme hladkou mokou, osolíme, opepříme a vše dobře promícháme. Pečeme na oleji do zlatovaFotografie
Ohodnoťte recept "Francouzské bramboráky"
Zkuste také
Reklama