Filé ve vinném těstíčku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 085×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Filé ve vinném těstíčku ingredience:
750g filé (může být jaký koliv druh ryby), 1dl bílého vína, 1 lžíce oleje, 2 vejce, sůl, podle potřeby asi 100g polohrubé mouky, olej na smažení, 1 citrón
Filé ve vinném těstíčku postup:
Připravíme si těstíčko: v bílém víně rozšleháme vejce, přidáme sůl a postupně zašleháváme mouku. Těsto musí být hladké a zahoustlé. Porce ryb namočíme v těstě a poté smažíme v rozehřátém oleji. Porce ryb zdobíme kolečkem citrónu.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Filé ve vinném těstíčku"
Zkuste také
Reklama