Figo migo
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Lenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 057×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Figo migo ingredience:
2 kuřecí prsa
3dcl kečupu
1 cibule
3 stroužky česneku
lžička červené mleté papriky
pepř, sůl, cukr krystal na dochucení
Figo migo postup:
osmahneme najemno nakrájenou cibulku. Nakrájíme kuřecí maso na nudličky (může být i vepřové) a osmahneme na cibulce. Přidáme prolisovaný, nebo najmno nastrouhaný česnek a červenou papriku.Když se začně vše při míchání přichytávat, podlijeme troškou vody, necháme s občasným zamícháním chvilku podusit. (s vepřovám masem podléváme a dusíme dokud není měkké)
Když je maso hotové přidáme kečup, dolijeme vodou tak aby směs zůstala středně hustá, případně přidáme více kečupu k zahuštění.
Dochutíme pepřem, solí, případně pokud máme kyselejší kečup, tak lžičkou cukru.
Podáváme s pečenými brambory v troubě, nebo hranolkami. Hodí se také vařené brambory.
Vynikající je na talíři přidat lříci tatarské omáčky:)
Mňam a dobrou chuť jdem dlabat:)
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Figo migo"
Zkuste také
Reklama