Eintopf
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 770×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Eintopf ingredience:
500g předního hovězího masa, 3 litry vody, 1 masox, 1 mrkev, 1 petržel, 1/2 malého květáku, 1/2 cleru, 1 kedluben, 1/2 malé kapusty, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 4 brambory, 100g másla, 100g hladké mouky, špetka soli, špetka mletého kmínu, špetka pepře, lžička majoránky
Eintopf postup:
Do studené vody vložíme omyté a na kousky nakrájené maso, oloupané a na kostičky nakrájené brambory, cibule, kedluben a celer. Očištěnou a pokrájenou mrkev, petržel, květák a kapustu, pokrájenou na nudličky. Přidáme sůl a koření a vše vaříme asi 45 minut-vše včetně masa musí být hodně měkká. Pak přidáme masox a nesekaný česnek a dál asi 15 minut vaříme. Polévku zahustíme světlou jíškou připravenou z másla a mouky a dochutíme majoránkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Eintopf"
Zkuste také
Reklama