Dušené srdce se smetanou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Petra Kociánová
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 723×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušené srdce se smetanou ingredience:
500g hovězího srdce
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
1 cibule
sůl, pepř
200ml vývaru
1 zakysaná smetana
Dušené srdce se smetanou postup:
Srdce nakrájíme na malé kousky. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli a na ní restujeme srdce, osolíme a opepříme. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Hotovou směs zahustíme smetanou smíchanou s hladkou moukou. Krátce povaříme a podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Dušené srdce se smetanou"
Zkuste také
Reklama